Livrare gratuită în Sibiu! LIVRARE FLORI ÎN SIBIU / 0749 514 873 / BULEVARDUL VICTORIEI 31, SIBIU

Shipping policy


 Inainte de a plasa o comanda, va rugam sa consultati intervalele orare disponibile pentru livrare precum si preturile afisate.

 Comenzile plasate pe site-ul acote.ro sunt livrate folosind curieri apartinand unei terte companii.

 Pentru a evita problemele sau orice fel de intarzieri la livrare, va rugam sa va asigurati ca ati inclus toate detaliile adresei de domiciliu vizate si numarul de telefon. 

 Vanzatorul livrează Comenzile dvs. in Sibiu si imprejurimi intr-un interval de maxim 3 ore de la data confirmarii platii.

 Ora limita de plasare a comenzilor cu livrare în aceeasi zi, este ora 18:00.

Toate comezile plasate dupa aceasta ora se or livra in urmatoarea zi lucratoare in intervalul 10-12.

 Va rugam sa tineti cont de faptul ca transportatorul va livra marfurile la adresa furnizata de dvs. cu buna-credinta.

 A Cote nu isi asuma niciun fel de responsabilate in situatia in care destinatarul buchetului sau aranjamentului floral nu se gaseste la adresa, destinatarul refuza primirea comenzii ori confirmarea livrarii.

 In ipoteza in care destinatarul buchetului/aranjamentului nu se gaseste la adresa iar transportatorul nu poate solicita unei alte persoane sa accepte livrarea in numele destinatarului  (cum ar fi, de exemplu, un vecin),  va fi anuntat expeditorul si se va reincerca livrarea ulterior.

 In cazuri exceptionale, este posibil ca livrarea la data si ora de livrare alese de dvs. sa nu poata fi realizata. In astfel de circumstante, va vom contacta fara intarziere pentru a efectua aranjamente alternative de livrare sau, daca preferati, pentru a va da posibilitatea de a va anula comanda.

 Nu putem fi considerati raspunzatori pentru neindeplinirea obligatiilor noastre in cazul in care imposibilitatea de livrare este rezultatul unor intamplari imprevizibile si inevitabile (cum ar fi incendii, inundatii, cutremure, furtuni sau alte catastrofe naturale, razboi, invazie, greva, blocarea sau intreruperea/insuficienta serviciului de energie electrica, a serviciului telefonic samd).

 Clientul va fi informat fara nicio intarziere nejustificata in cazul in care livrarea Produsului si/sau Serviciului nu poate fi efectuata din culpa exclusiva a Vanzatorului. In acest caz, suma achitata de Client va fi rambursata in termen de cel mult 14 zile de la data informarii mai sus mentionate.

var ajaxCart = false;