Livrare gratuită în Sibiu! LIVRARE FLORI ÎN SIBIU / 0749 514 873 / BULEVARDUL VICTORIEI 31, SIBIU

Refund policy

 

 Potrivit pervederilor OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din Contractul intervenit intre Parti in termen de cel mult 14 zile de la data livrarii Produselor si/sau Serviciilor.

 Ne pare rau, acest drept nu poate fi exercitat in cazul Produselor susceptibile a se deteriora rapid ori in cazul Produselor personalizate conform specificatiilor dvs.

  Pentru a va putea exercita dreptul de a va retrage din Contract (in cazul Produselor non persisabile si nepersonalizate), trebuie sa ne informati cu privire la decizia dvs. de retragere printr-o declaratie clara, furnizandu-ne numele dvs. si detaliile comenzii pe care doriti sa o anulati. Nu este necesara o justificare a deciziei dvs. de retragere.

  Pentru a ne comunica decizia mentionata mai sus, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau  telefon suport clienti in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii.

  In situatia in care decideti sa va retrageti din Contract, trebuie sa returnati Produsele vizate in termen de 14 zile de la data comunicarii declaratiei dvs. de retragere.In ipoteza in care returnarea Produselor se realizeaza prin curier, veti suporta contravaloarea cheltuielilor de returnare.

   In cazul in care va exprimati optiunea pentru retragere conform celor de mai sus, A Cote ramburseaza contravaloarea integrala a Comenzii dvs. fara intarzieri nejustificate dar in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data comunicarii deciziei dvs. de retragere.

   Pentru rambursare, A Cote va folosi aceleasi modalitati de plata precum cele folosite de dvs. pentru tranzactia initiala.

var ajaxCart = false;