Aloe - plantă decorativă

150,00 lei

Alege pentru locuința ta o plantă fermecătoare și ușor de întreținut.

Tip produs
Cantitate

Toată lumea a auzit de Aloe Vera și proprietățiile sale vindecătoare. Originea plantei - Africa de Sud. A devenit cunoscută datorită marinarilor și exploratorilor.

Aloe Vera este o plantă care se adaptează ușor la mediul înconjurător.

Frunzele sale verzi pot ajunge până la 50 cm în lungime și sunt aranjate în jurul tulpinii. Acestea au o suprafață netedă și margini zimțate. Atunci când planta înflorește, înmuguresc flori circulare de culoare roșie sau galbenă cu dimensiunea de 60-90 cm.

Întreținere:

Acest tip de plantă preferă să fie așezată într-un loc luminos, în bătaia directă a soarelui, dar ferită de curenții de aer. Recomandăm să fie folosită numai în scop decorativ.

Temperatura optimă pentru creștere este de 26-29 grade. Planta nu face față la temperaturi negative, temperatura minimă la care rezistă fiind 5-8 grade Celsius.

Udarea: necesită udare zilnică, dar având grijă ca apa să nu bălteascp. Excesul de apă duce la putrezirea rapidă a rădăcinilor. Vara are nevoie de căldură, lunmină și umezire moderata.

Lumina: planta preferă spațiile cu lumină multă. Vara se poate lăsa planta afară în grădină, în curte sau pe verandă. Zilele de vară sunt ideale pentru Aloe Vera.

Note:

  • Vasul din imagine este pentru prezentare. Acesta poate să difere. Plantele în principal se livrează în recipient din plastic. Cele care vin în vase speciale, se specifică în descrierea produsului dacă acesta este inclus în preț.
  • După ce plasezi comanda ne poți lăsa un mesaj în formularul de comandă cu detalii despre mesajul din felicitare.

10 Produse

Referinte specifice