Despre aCote

Sediul aCote se află într-un atelier de creație florală din Sibiu, unde, împreună cu o echipă pasionată, combinăm designul floral cu cel de eveniment, oferind servicii pentru evenimentele din întreaga țară.

Fie că alegeți un design floral, un întreg concept de eveniment sau serviciul de styling pentru o aniversare sau o petrecere la birou, echipa aCote își va pune toată pasiunea pentru a reda cât mai bine viziunea și imaginea dorită, pentru a crea un moment de neuitat.

Echipa aCote este o echipă formată din oameni talentați, care transformă cu entuziasm poveștile imaginate de clienții noștri în realitate.

Cum lucrăm?

Lucrând ca şi consultanţi, procesul nostru de creaţie începe cu o vizită, permițându-ne să discutăm cerințe specifice și să ne construim o imagine a spațiului activităţii și a imaginii companiei. În urma acestui prim pas, vom crea modele personalizate, în funcţie de dimensiunile exacte ale spaţiului de lucru sau a evenimentului, pe baza planurilor clădirii şi în colaborare cu designerii de interior, dacă este cazul.

Odată ce o evaluare este realizată, vă vom oferi o propunere exactă și o ofertă de preţ. Experții noștri florişti lucrează apoi pentru a transforma viziunea dumneavoastră în realitate.

Echipa noastră dedicată pentru montare, va livra și instala decorul, pentru dumneavoastră cu deranj minim și fără a lăsa deranj în urmă. Vă oferim programe complete de mentenanță, astfel încât florile alese să fie o încântare vizuală și aromată care durează. Un tehnician desemnat va face, când este cazul, vizite regulate şi programate pentru a se asigura că plantele se mențin în stare perfectă.

Satisfacția dumneavoastră totală este esențială pentru afacerea noastră, iar echipa noastră de servicii pentru clienți este la doar un apel telefonic sau e-mail distanţă pentru a vă asista.