Ai posibilitatea de a plasa o comandă prin două modalități:

 • Plasare comandă telefonic:
  • Apelează de Luni până Vineri, în intervalul orar 9:00 – 18:00, la numărul de telefon: 0756 485 597
 • Plasare comandă prin intermediul magazinului on-line
  • Pentru a plasa o comandă trebuie să ai cont creat.
  • După creare și activarea contului poți plasa comanda
  • Folosirea magazinului on-line www.acote.ro este intuitivă și facilă.
  • Când dorești să cumperi unul dintre produsele noastre, acest lucru se realizează prin apăsarea butonului „Adaugă în coș” prezent în formă de iconiță în partea dreaptă jos a fiecărui produs, dar și în pagină de prezentare a produsului
  • După ce au fost adăugate produsele dorite, procesul de cumpărare continuă cu „Finalizare comandă” care vă duce spre pagina cu sumarul comenzii și pașii care trebuie completați.
  • Comanda poate fi realizată atât ca vizitator înregistrat, cât și ca vizitator neînregistrat. Dezavantajul pentru vizitatorul neînregistrat este faptul că de fiecare dată când va plasa o comandă trebuie să completeze toate câmpurile.
  • Aveți câmpul „Mesaj” care vă ajută să completați cu informații comanda dumneavoastră – ce culoare doriți să fie florile, dacă doriți un anumit ambalaj, dacă va fi un cadou comanda dumneavoastră, etc.
  • După completarea tuturor câmpurilor și plasarea comenzii, veți primi un mesaj pe adresa de e-mail introdusă cu datele despre comandă și livrare

Produsele comandate sunt livrate în mod normal în 24 de ore, iar costul livrării este gratuit pentru: Sibiu, Șelimbăr, Cristian și zonele adiacente Sibiului.

Important!

 • Sâmbăta nu se preiau comenzi, dar se fac livrări. Livrarea se face sâmbăta doar în cazul în care a fost plasată comanda vineri.
 • Duminica nu se fac livrări.

Da, se poate emite factură. Când plasați comanda, lăsați un mesaj că doriți factură pentru comanda plasată. Factura se va primi în format electronic, pe e-mail, după livrarea comenzii.

Da, numele tău poate fi confidențial. Lăsați în formularul de comandă, secțiune „Mesaj”, specificația că dorești să rămâi anonim.

În acest caz veți fi contactat și informat despre acest fapt. Comanda fie va fi livrată unei alte persoane aflate la aceași adresă (rudă), fie se va reprograma livrarea pentru următoarele 24h.

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Vazele și alte produse neperisabile comercializate de A Cote Fleurs S.R.L. se pot returna în baza bonului fiscal și a documentelor emise cu comanda făcută.

În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. Clientul trebuie sa ne anunțe prin e-mail, telefonic sau verbal că dorește să facă retur la produsele neperisabile.

În descrierea fiecărui produs veți găsi informațiile de întreținere specifice acestuia.

În descrierea fiecărui produs veți găsi informațiile de întreținere specifice acesteia.

În descrierea fiecărui produs veți găsi informațiile de întreținere specifice acesteia.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail sau poți să ne apelezi la numărul de telefon: 0756 485 597