Gift Card-ul aCote este un card pre-plătit. Valoarea lui diferă, în funcție de opțiunea aleasă:

Vrei să oferi un cadou inedit, dar nu ești hotărât/ă dacă faci alegerea corectă? Alege acest gift card, iar persoana care îl va primi va fi încântată să descopere creațiile exclusiviste aCote.

Alege acest gift card și ea are posibilitatea să se bucure de prospețimea florilor aCote. Este recomandat pentru alegerea aranjamentelor florale.

Este gift card-ul recomandat pentru momentele când nu ști ce să îi dăruiești și crezi că alegerea unei plante în ghiveci o poate face fericită.

Unde se folosește?

Oricare din cele 3 tipuri de gift card-uri se pot folosi în magazinul de prezentare din Sibiu sau pe magazinul on-line pentru produsele din categoria: Buchete, Aranjamente, Plate sau Cadouri. Cardurile nu se pot folosi pentru categoriile Evenimente sau Workshop-uri.

Cum se folosește?

Gift Card-ul se poate achiziționa on-line sau din magazin. El se poate folosi atât în magazinul on-line, cât și în magazinul de prezentare, pentru categoriile de produse indicate.

De ce este cadoul perfect?

Gift Card-urile aCote sunt cadoul perfect atunci când nu cunoști îndeajuns de bine o persoană sau nu ești hotărât/ă ce cadou îi poți oferi pentru o zi specială. Este cea mai bună opțiune atunci când dorești să oferi un cadou care să aducă prospețime, să fie cool și util, dar cel mai important, să ofere bucurie.