Abonamente

Ne dorim să oferim servicii florale complete, astfel am creat pentru clienții noștri - persoane fizice sau persoane juridice – abonamentele aCote.

Ce înseamnă un abonament floral?

Abonamentele aCote sunt soluțiile fresh și rapide pentru o ambianță plăcută atât acasă, cât și la locul de muncă. Putem include în abonamente aranjamente florale, buchete sau chiar plante în ghiveci. Tu decizi care abonament este avantajos nevoilor tale, noi îți oferim câteva opțiuni. Putem oferi și abonamente personalizate, acestea fiind create pe baza unei cereri de ofertă.

Avantajele abonamentelor:

 • Tu alegi perioada când să fie livrată comanda

  Putem livra săptămânal, lunar sau chiar zilnic

 • Florile sunt mereu proaspete și se livrează cu instrucțiuni de îngrijire

  Mereu punem pe primul loc calitatea florilor, astfel furnizorii noștri ne oferă mereu flori proaspete și care au o prospețime îndelungată

 • La 3 luni, abonatul primește un accesoriu floral cadou

  Credem ca fidelizarea constă în detalii, iar pentru noi detaliile sunt elementele decorative, astfel oferim periodic abonaților un ghiveci, vază sau o cutie decorativă pentru produsele cumpărate prin abonament

 • Oferim consultanță gratuită abonaților pentru evenimente private sau corporate

 • Abonamentul poate fi suspendat sau întrerupt la cerere.

  Dacă pleci în concediu sau pur și simplu vrei să renunți la abonament, te rugăm să ne înștiințezi cu minim 10 zile înainte de suspedarea sau încetarea abonamentului. Acest lucru nu presupune taxe suplimentare.

 • Dacă se anulează o livrare, aceasta se poate reprograma. Permitem maxim 2 anulări într-o lună.

 • Abonamentele pot fi personalizate: tu alegi ce tip de flori dorești să fie livrate, dar e important să se țină cont și de sezonalitate.

Livrare:

Livrarea se face în județul Sibiu, în localitățiile: Sibiu, Șelimbăr, Cristian și localitățiile adiacente Sibiului. Pentru nordul județului lucrăm cu colaboratori.

„Seasonal Flowers”

Alege să cunoști prospețimea zi de zi alături de buchetele sau aranjamentele special create de designeri floriști aCote. Îți pregătim săptămânal un buchet sau un aranjament floral deosebit. Dacă vrei să te bucuri de apogeul florilor, alege acest abonament format din flori sezoniere. Prospețime și miresme puternice la tine acasă!

Preț lunar: 480 RON

Vezi ABONAMENT

„Refresh”

Îndrăznește să alegi acest tip de abonament, iar echipa aCote te va surprinde cu creațiile sale florale. Te vom impresiona cu multitudinea de flori pe care le putem accesa și livra pentru a te cuceri de fiecare dată. Acest tip de abonament este special creat pentru persoanele care iubesc florile și vor să le cunoască. Îți vom transforma locuința într-un mediu plăcut, surprinzător și u imitor.

Preț lunar: 800 RON

Vezi ABONAMENT

„Corporate”

Înainte de a livra buchetele sau aranjamentele din acest abonament, experții noștri florali se vor deplasa la sediul companiei pentru a cunoaște spațiul unde se vor livra florile. Este important să cunoaștem locația pentru a personaliza acest pachet în funcție de cerințele locației și a clientului. Ulterior, echipa va crea buchete sau aranjamente cu suflet pentru locație.

Preț lunar: 1000 RON

Vezi ABONAMENT