A Cote: Afacere de familie cu cele mai frumoase cadouri florale din Sibiu

A Cote: Afacere de familie cu cele mai frumoase cadouri florale din Sibiu

Cine suntem?

A Cote - un tribut pentru bunul gust, o călătorie începută acum 6 ani care are în spatele ei mult efort și perseverență, multă muncă și pregătire constantă.

Atelierul nostru a apărut din pasiune pentru flori, din dorința de a prezenta aranjamente florale frumoase și diferite, iar astăzi oferim servicii complete și complexe pentru clienți privați și corporate.

602-152.jpg

Filozofia noastră este simplă, dacă ai pășit în atelierul nostru, trebuie să ne asigurăm că te-am impresionat, că te vei întoarce și că vei recomanda serviciile noastre mai departe.

Domeniul floristic este în continuă schimbare și dezvoltare, vrem și reușim să ținem pasul. Încercăm să educăm clienții noștri în ceea ce privește alegerea florilor, aranjarea acestora într-un buchet sau aranjament, întreținerea lor pentru o viață cât mai lungă, destinația lor.

Așadar, fie că alegi un design floral, un întreg concept de eveniment sau serviciul de styling pentru o aniversare sau o petrecere la birou, echipa a Cote își va pune toată pasiunea pentru a reda cât mai bine viziunea și imaginea dorită, pentru a crea un moment de neuitat.

Citeste aici continuarea! 

Toate comentariile