Abonamentul „Refresh”

800,00 lei

Alege să cunoști prospețimea zi de zi alături de buchetele sau aranjamentele special create de designeri floriști aCote.

Perioada
Cantitate

Abonamentul „Refresh”

Iubesti florile? Vrei sa te poti bucura  saptamanal de frumusetea si parfumul lor? Vrei sa aduci culoare si prospetime in intimitatea caminului tau? Vrei sa faci o bucurie cuiva drag? Cadou sau achizitionat pentru tine, abonamentul "Refresh" se potriveste perfect!

Conține:

Abonamentul este compus din flori proaspete pe care le alegem impreuna sau le alegem noi pentru tine.  Florile vor fi livrate saptamanal direct la usa ta, biroul tau sau chiar cuiva drag in vaza de sticla sau vas ceramic pe care il inlocuim la fiecare livrare.  In plus, primesti conservant pentru ca florile sa reziste cat mai mult, un cutit special de flor pentru a le taia regulat tija si instructiuni despre cum sa ingrijesti florile pe care le primesti.

Descriere: 

Abonamentul poate fi compus din buchete sau aranjamente florale atent create de designerii noștri florali. Alese cu grijă, firele proaspete de frezie, astilbe, sweet pea, campanula, scabiosa sau ranunculus, vor compune creații florale puternic aromate, care îți vor transforma locuința într-un spațiu comfortabil, romantic și frumos. 

Perioada contractuală:

  • 1 luni
  • 3 luni având beneficiile: -3% reducere
  • 6 luni având beneficiile: -5% reducere
  • 12 luni având beneficiile: -10% reducere

Creat atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice.

Bonus:

La 3 luni abonatul primește gratuit un element decorativ în bugetul de 99 RON.


9999 Produse

Referinte specifice